Robotem Rovně 2017

Byl jsem se 13.5. podívat na soutěži Robotem Rovně.

Skvělá akce, organizace klapala na jedničku – i když si to třeba organizátoři tak úplně nemyslí (znám to na vlastní kůži, ale i já jako ostřílený matador a docela vnímavý a náročný spotřebitel jsem byl fakt spokojený). K tomu dobří roboti i autíčka, no prostě těžko jsem (na přímou výzvu) hledal nějaké závady. Snad jedině že mě tak nějak zklamalo počasí – vzal jsem si s sebou dva deštníky, abych přestál obvyklý písecký déšť, ale nic, celý den nádherně, občas snad až moc svítilo*. Litujte a záviďte, kdo jste nebyli.

Ale abyste tou lítostí a závistí neumřeli, zkuste se podívat na Rajče, kam by měli na soutěži přítomní fotografové nahrávat fotky.

(*) Zlý jazyk říká, že místní radnice dala přednost investici na pořízení počasí před jinak nevyhnutelným financováním kořalky pro promočené a zkřehlé účastníky.

PS: Vrahem je zahradník. Tedy chtěl jsem říct, vítězem je Short Circuits s časem 288s na 314m a to prosím skrz park plný lidí. Dámy a pánové, nechci se vás dotknout – kdo z vás (na) to má?

EDIT: Upřesňuji – vítězný čas byl 214s na 314m, tj robot jel rychlostí přes 5km/h. (288s byl čas téhož robota v jiném kole – ale i ten by podle výsledkové listiny jestli se dobře dívám stačil na první místo).