Co nás čeká na DevFest CZ 2019?

Svátek všech vývojářů, mezinárodní technologický festival, akce pro profesionály i geeky.
DevFest je komunitní konferencí, která probíhá po celém světě. Zaměřuje se na Google technologie, ale z témat si vybere (téměř) každý 🙂

Co nás čeká na DevFest CZ 2019?

Next level of conference.
Zatímco loni byla tématem hluboká minulost, v dalším ročníku se podíváme do podobně temného a nebezpečného období v budoucnosti, kde pro své přežití budou muset účastníci absolvovat nelehké úkoly a tak čelit tváří tvář nepříliš uspokojivému osudu.
Garant PR Kuba k tomu říká: „Jako vždy se mohou těšit na celofestivalovou hru, která bude okořeněna RPG prvky. A kdyby to snad nebyl něčí šálek kávy, všichni si rozhodně užijí nabitý program konference. Ten je sice ještě v plenkách, ale organizátoři jsou odpočatí a plně nabití pozitivní energií a chystají akci už teď.”

Co aktuálně o akci víme?

„Do kalendářů si zapište datum 8.–9. listopadu. Rozvržení zůstane stejné jako loni – v pátek workshopy a v sobotu přednášky. Zároveň můžeme slíbit, že se akce bude konat v Praze,” vysvětluje hlavní organizátor Danny.
Program sice ještě není znám, zájemci si však mohou už teď přihlásit odběr emailového newsletteru, ze kterého se dozví všechny podstatné novinky (viz níže).

No a co ty lístky?

„Letos jsme se opět rozhodli dát možnost několika desítkám skalních fanoušků koupit lístek předem – tzv. Super Early Bird Ticket. Budou k dostání od poloviny dubna za bezkonkurenční cenu 250 CZK / 10 €. Minulý rok tyto lístky zmizely téměř okamžitě, bude potřeba být opravdu rychlý/á,” vysvětluje Danny.
„Pokud chcete vědět jako první, až spustíme prodej lístků, rozhodně doporučuji přihlásit se k našemu newsletteru a k facebookové události,“ říká Katka, garantka PR.