Tohle byl DevFest.cz 2019

„Téměř ihned po ukončení ročníku 2019 jsme začali s přípravou toho následujícího,‟ říká hlavní garant Danny. „Několik dní po akci jsme uspořádali ještě debriefing pro core team organizátorů, kde jsme detailně probírali feedback od účastníků i organizátorů. Snažíme se z každé akce maximálně poučit,‟ doplňuje Danny.

A jak to bylo dál? O tom si můžete přečíst zde.

A letos?

DevFest.cz se letos opět přesune mimo Prahu. „Rozhodli jsme se DevFest znovu přenést do Ostravy, abychom jej více přiblížili i lidem, pro které je cesta do Prahy z jakéhokoliv důvodu nemožná. Věříme, že má Ostrava co nabídnout i náročným návštěvníkům,‟ vysvětluje garant ročníku 2020, Dominik a dodává, že si tým vybral magické datum 10. 10. 2020.

„Core tým organizátorů je již sestaven a práce na novém ročníku DevFestu už začaly. Například aktuálně jednáme o potenciálním místě konání,‟ vysvětluje Dominik.

Na co se tedy účastníci mohou již teď začít těšit?

„Letošní DevFest nás zavede do světa plného pistolníků, koní, saloonů a dívek v nesnázích. Dlouholetí návštěvníci však už jistě tuší, že ani v tomto světě není vše v pořádku. Fanoušci seriálu Westworld asi ví, o čem bude řeč,‟ poodhaluje téma garant interaktivní hry, Petr.

Chcete vědět víc?

„Lístky ještě v prodeji nejsou, ale novinky o letošním DevFestu budeme zveřejňovat na našich sociálních sítích. Zájemci si také mohou požádat o odběr novinek na webu www.devfest.cz, kde budeme přednostně informovat o spuštění prodeje a podobně,‟ říká garant PR, Jakub.

DevFest.cz 2020: 10. 10. 2020

Facebook: https://www.facebook.com/DevFestCZ

Twitter: https://twitter.com/DevFest_CZ

Instagram: https://www.instagram.com/devfestcz/

Web: www.devfest.cz