Pozvánka na DevFest 2014

Podle informace, která nám přišla od organizátorů, předáváme pozvánku všem zájemcům z řad profesionálů i amatérů na DevFest 2014, který se bude konat v sobotu 22.11.2014 v Praze 6 v prostorách Stavební fakulty ČVUT.

DevFest je vývojářská konference pro asi 600 lidí, trvá celý den. Co tam lze čekat? V prvé řadě poctivou akci od vývojářů pro vývojáře! Třetí ročník podzimního vývojářského festivalu nabíjíme Google technologiemi až k prasknutí. Letos se můžete třást nedočkavostí nejen na zajímavé speakery, ale také na bohatý doprovodný program, hříčky z dílny GUGu, a především na setkání se skvělými lidmi a kamarády z oboru, které jste dlouho neviděli. Jednoduše sem hodláme dostat vše, co si jen lze pod slovy Dev (Developers) a Fest (Festival) představit. Najdete tu přednášky, workshopy i zážitkové a zábavné akce!

Vstup na DevFest je zdarma, ale je povinná předchozí registrace na internetových stránkách http://www.devfest.cz/ , tam najdete i bližší informace.

 

Zatím se zvažuje, že by se této akce účastnil s ukázkami i Hobbyrobot. Bližší informace doplníme k této pozvánce do konce října.

Kat. 0